23. feb. 2009

Jaktprøve Vesteråln 20/2-22/2

Ja der var den første jaktprøven førr i år unnagjort.Det heile gikk førr seg i Vesteråln,nermare bestemt Sortland.... Det blei ei kjæmpeflott helg førr vårres del...=)
Lørdag starta vi avgåre... Det va et guffent ver me regn og vind,men utover dagen bei det straks likar.Va et greit føre for både huinnan og oss... I første sleppe tell huinnan såg vi ik fjæra,men så snudde det heile se... Rypen viste seg og litt action fikk vi..E jo det som e arti... Det viste seg iløpe av dagen at det va kun Aiko som beherska rypa og tok vare på sjansen sin.I hannes andre slæpp fikk han enn stram og stilfuill stand.Stian gjer røysningsordre og Aiko røyse som enn kanon.Han e R.I.O.S han apportere korrekt og det heile resultere i 1VK.....Gjett om vi e forrnøyd=)
Søndag i finalen fortsette Aiko og går kanon bra,men desverre så e det ingen rype og spore i hannes slepp,så inga premie...Men vi e storfornøyd me helga... Ørtuas Nemi til Rune Hoholm slo til med en 2ak på første ak start. gratulere... Så va han Ask til ho sølvi og jon-dafinn Aspenes i ilden søndag,med hele 3 arbeid to av dem med røys. så han gikk for en klar 1pr men det ble glass skare utåver dagen og da blir POINTERN litt hemma så han fikk en fin 2uk.gratulere

Ingen kommentarer: